7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne info@ledspotlight.dk
Vælg en side

Made By Hand Knit-Wit Round Pendel Coral Ø60

Varenummer (SKU): KW60 CO Kategorier: , Tag:
Flere billeder

kr. 3.522,00

Design: ISKOS-BERLIN for Made By Hand i år 2017 Koncept: KNIT-WIT pendel er en fantastisk kombination af inspiration fra henholdsvis solens lyskugle og den originale rispapirslampe. Med KNIT-WIT lampen får man en 360 graders lampe, som med det strikke … læs mere her

Er Made By Hand Knit-Wit Round Pendel Coral Ø60 på lager?


Køb Made By Hand Knit-Wit Round Pendel Coral Ø60

Beskrivelse

Made By Hand Knit-Wit Round Pendel Coral Ø60 Varefakta

  • Navn: Made By Hand Knit-Wit Round Pendel Coral Ø60
  • Pris: kr. 4495.00
  • Mærke: Made By Hand
  • Fri Fragt: Ja
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Made By Hand Knit-Wit Round Pendel Coral Ø60 på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Made By Hand Knit-Wit Round Pendel Coral Ø60 for kun kr. 4495.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Made By Hand Knit-Wit Round Pendel Coral Ø60 fra Made By Hand

Made By Hand Knit-Wit Round Pendel Coral Ø60 er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i varegruppen Lampetyper > Pendler. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Made By Hand Knit-Wit Round Pendel Coral Ø60 i den kendte webshop AndLight DK, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Made By Hand Knit-Wit Round Pendel Coral Ø60 kun kr. 4495.00

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Derudover har du et meget større udvalg, og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En anden ting du også slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Made By Hand Knit-Wit Round Pendel Coral Ø60”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *