7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne info@ledspotlight.dk
Vælg en side

Muuto Fiber Spisebordsstol M. Swivel Base Læder Polstret Sort/Sort

Varenummer (SKU): MU23415-BLCK_BLCK Kategorier: , Tag:
Flere billeder

kr. 6.895,00

(39 kundeanmeldelser)

Designer: Iskos-Berlin For MuutoKoncept: Den smukke Fiber-stol fra Muuto er fremstillet af et innovativt kompositmateriale bestående af træ- og plastfibre. Når man ser nærmere efter, kan man se de smukke træfibre i skalmaterialet. Fiber-stolen kan bruges … læs mere her

Er Muuto Fiber Spisebordsstol M. Swivel Base Læder Polstret Sort/Sort på lager?


Køb Muuto Fiber Spisebordsstol M. Swivel Base Læder Polstret Sort/Sort

Beskrivelse

Muuto Fiber Spisebordsstol M. Swivel Base Læder Polstret Sort/Sort Varefakta

  • Navn: Muuto Fiber Spisebordsstol M. Swivel Base Læder Polstret Sort/Sort
  • Pris: kr. 6895.00
  • Mærke: Muuto
  • Fri Fragt: Ja
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Muuto Fiber Spisebordsstol M. Swivel Base Læder Polstret Sort/Sort på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Muuto Fiber Spisebordsstol M. Swivel Base Læder Polstret Sort/Sort for kun kr. 6895.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Muuto Fiber Spisebordsstol M. Swivel Base Læder Polstret Sort/Sort fra Muuto

Muuto Fiber Spisebordsstol M. Swivel Base Læder Polstret Sort/Sort er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i kategorien Home > Stole. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Muuto Fiber Spisebordsstol M. Swivel Base Læder Polstret Sort/Sort fra den meget brugte forhandler AndLight DK, der altid har et stort udvalg af populære varer. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg dette produkt. Køber du varer online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Muuto Fiber Spisebordsstol M. Swivel Base Læder Polstret Sort/Sort kun kr. 6895.00

Købes der ind i en webshop, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

39 reviews for Muuto Fiber Spisebordsstol M. Swivel Base Læder Polstret Sort/Sort

Vær den første til at anmelde “Muuto Fiber Spisebordsstol M. Swivel Base Læder Polstret Sort/Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *